onsdag 23. oktober 2013

Savnet meg?

Hihi, hei og hopp!
Skal si det er en stund siden jeg har skrevet noe her gitt! Har hatt et par henvendelser om det kommer noe nytt her snart, så nå kan jeg vel ta en kjapp update om de siste månedene. 

Sommeren er forbi og jammen er ikke høsten forbi også, siden moder jord ville at bakken skulle bli hvit^^ Hadde en knallfin sommer. Vi var mye på hytta, også hadde vi en fin ferietur til Lycksele i Sverige med barna og et vennepar av oss. Der dro vi i dyrepark og badeland og hadde det kjempekoselig. Det er ekstra koselig at jevnaldrede barn leker så godt sammen og blir så gode venner^^

Gøy i Sverige!!

Ellers så begynte vi på prosjekt oppussing mot slutten av sommeren. Tror det er hovedgrunnen til svært liten aktivitet her på bloggen i det siste. 

Ihvertfall..prosjekt nr 1: NYTT soverom i stua.
ja, og det sier seg selv da at man får mindre stue. Vi hadde ganske mye å gå på av stueplass, men soverom ble det. Måtte selge alle stuemøblene, og kjøpe nye som ikke tar så stor plass.

Prosjekt 2: Nytt kjøkken!
Desverre så ble kjøkkenet vi skulle ha veldig forsinket, og har dermed satt det nye soverommet vårt på vent. Når kjøkkenet kom måtte vi jo ha et sted for å oppbevare alle kjøkkentingene. Kjøkkenet er nesten ferdig, bare småplukk igjen. Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å få det ferdigstilt. Så kan vi tømme det nye soverommet vårt så vi kan flytte inn der. Så skal Malin få vårt gamle soverom, og lillebror Sander skal få Malin sitt nåværende soverom. Her blir det virkelig endringer i alle rom. Nå har vi levd i et evig oppussingskaos de siste 3 månedene, så igjen, det blir ubeskrivelig godt å endelig bli ferdig.
Bilder av alt nytt kommer når alt er helt ferdig:)

Malin begynte på storavdelingen i barnehagen denne høsten. Det var veldig gøy og spennende de første ukene. Men når alle barna ble ferdig med ferie og diverse så ble hverdagen litt tøffere for henne enn først antatt. Å finne sin plass i barnehagen er ikke så lett for 3-åringene. De må bygge relasjoner til nye voksne på avdelingen. Dagene kan fort bli veldig brutal og i et mye høyere tempo enn før. Det kan ta sin tid, men etterhvert blir dagene mer forutsigbar og barna blir bedre kjent med de voksne og de større barna. Heldigvis ser det ut for nå at hun trives på storavdelingen :)

Sander blir hele 8 måneder den 26. oktober ^^ Blitt en kjempestor godgutt altså. Han er blitt så glad i storesøstra si, og vil helst ha alle lekene hun leker med. Snart begynner han å krype, og da spørs det om søstra sitter å ler lengre.. 

Jeg har begynt å jobbe igjen. Permisjonen min ble borte på et blink. Morten er nå begynt på pappapermisjonen sin som varer ut desember. Så blir det å finne dagmamma til lille Sander frem til han begynner i barnehagen.

Gullan :))

Jaja, det var en liten kjapp update:--D
Ha en fin kveld! 


1 kommentar:

  1. Yaaay! Der var du! Godt å se livstegn!
    Er gøy med oppussing da, selv om det kan være litt rotete en stund! Gleder meg til jeg og min kjære får oss eget hus en gang og kan pusse opp det! :)

    SvarSlett

Leave a note :)